8 juli 2018

Jo Bogaert

Wie is Jo ?

Jo Beau

Jo is lachanimator in België en heeft de laatste jaren al flink wat lachervaring opgedaan met het geven van lachsessies in bedrijven, alsook lachwandelingen in de prachtigste stad van Vlaanderen, nl Gent.

Daarnaast is Jo Mindfulness trainer en begeleidt hij groepen in bedrijven en voor particulieren.

In zijn vrije tijd houdt Jo ervan om pelgrimstochten te stappen (Compostela, Japan, …) en te sporten. In de zomermaanden verkent hij graag de Vlaamse en Zeeuwse horizonten met de Harley.

Laat je verder inspireren via zijn website www.jobogaert.be

Wat betekent de lach voor Jo?

De lach is voor Jo het middel om zich onbegrensd te laten gaan met het meest verbindende dat moeder natuur ons heeft gegeven. Het geneesmiddel bij uitstek om de verzuring uit de maatschappij te weren! Hét middel om het ego een halt toe te roepen en onszelf wat minder serieus te nemen.

Wat je gaat ervaren bij deze workshop?

Je gaat ervaren wat je gaat ervaren 😊. Het is met name voor iedereen verschillend en heel persoonlijk.

Er zijn heel wat raakpunten tussen mindfulness en lachyoga. Het belangrijkste is wel ‘uit het hoofd, in het lichaam’. Geldig voor beide domeinen maar wel met een andere beleving.

Het zintuiglijke is heel belangrijk binnen de mindfulness, het is samen met het lachen een middel waarmee je vanuit het verleden of de toekomst terugkeert naar het hier en nu. We gaan in deze workshop dan ook die zintuigen opnieuw ontdekken en beleven.

Bij goed weer is dit een buitenactiviteit.