8 juli 2018

Luc van Imschoot

Wie is Luc Van Imschoot?

Ik ben sinds 2005 actief met lachyoga, samen met Maarten Vos opleiding voor lachanimator gevolgd te Leuven met Dr Kataria. In 2006 de Teacher opleiding gevolg in Parijs en benoemd tot lachambassadeur van België.

Ik heb reeds 10 jaar twee lachclubs te Destelbergen en te Gent en tijdens Gentse feesten( week van 21 juli) organiseren we lach- en zangboten + lachwandelingen aansluitend met boottocht of Gentse brouwerij bezoek. Met Saskia geven we samen de opleiding tot lachanimator in  Wageningen en in Gent.

Wat betekent de lach in jouw leven?

Ik ben zeer blij de lach terug ontdekt te hebben, door te lachen kan ik terug wenen. Het maakt het leven minder zwaar, lichter. Ik vind telkens een uitdaging om lachyoga te geven, telkens is het een leuke ervaring.

Waarom ben jij bij het grenzeloos lachen en moeten mensen daar volgens jou naartoe komen?

Ik ben medeorganisator van de Grenzeloos lachen inspiratiedag. Ook de voorbereiding, omgeving en de feedback van 2015 deed ons beslissen voor de tweede inspiratiedag en verder. Lachen is hart energie en verbindt mensen buiten de grenzen. We blijven leren van elkaar omdat iedere lachyoga  coach het op z’n eigen manier geeft.

Bij de lachwandeling combineren we de lach met een frisse wandeling in de prachtige omgeving van het klooster.

 

Luc van Imschoot