8 juli 2018

Nicole Binnendijk

Hallo lieve mensen. Ik ben Nicole Binnendijk, Gelukscoach en Lachcoach.

Enorm geboeid door de menselijk geest zoek ik steeds naar de meest effectieve en makkelijke manieren om het leven fijner en waardevoller te maken. Vrede met jezelf en een goede verbinding met de wereld om je heen zijn wat mij betreft sleutelwoorden voor een gelukkig leven.

Lachen is voor mij de snelste én de leukste weg naar ontspanning en genieten van wat er is, ongeacht wat dat is. Vanuit dit gevoel is het makkelijk om je verbonden te voelen met anderen. Door veel te lachen kom ik in een positieve spiraal van steeds meer ontspanning en geluk. Ik gebruik de lach daarom graag om anderen te helpen meer geluk te ervaren.

In de workshop De Lachspiegel helpt de lach om op een fijne en makkelijke manier je zelfbeeld te verbeteren. We hebben vooral veel plezier en vertellen en passant aan onze hersenen wat niet en vooral wat wél goed voor ons werkt. Je krijgt een lijfelijke ervaring van kleine veranderingen die jou helpen aan een (nog) beter zelfbeeld. En ik garandeer je dat het goed voelt!

De volledige workshop duurt een paar uur. Bij Grenzeloos Lachen doen we een verkorte versie, zodat jij kunt proeven hoe heerlijk de combinatie van lachen en zelfontwikkeling kan zijn.

 

Nicole Binnendijk