8 juli 2018

Rachida El Mokhtari

Adem diep, lach voluit!

We leven in een snelle maatschappij met veel druk en stress. Op ons werk, maar ook in privé met familie en vrienden. Veel druk en stress en dat voor langere tijd heeft gevolgen op je adempatroon. Duurt dat te lang dan komen we in ademnood, wat nóg meer energie kost. Doodmoe word je ervan!

Gun jezelf letterlijk én figuurlijk meer lucht. De adem als ondersteuning en voeding voor jou. Ervaar jouw kracht. Jij bepaalt!

Leer hoe je met meer plezier kunt surfen op de golven van jouw leven. Wanneer je lacht adem je dieper uit. Dankzij die diepe uitademing, adem je ook weer meer in. Hierdoor krijg je meer zuurstof binnen. En zuurstof betekent leven!

Wij komen allebei uit de zakelijke wereld. Voor ons betekent de lach teruggaan naar de basis. Uit de alledaagse bezigheden, zorgen en verplichtingen. Terug naar wat belangrijk is, leven! Leven met ruimte en vrijheid voor jezelf en anderen. Voluit, ontspannen en energiek. Omdat lachen lachen is, intens genieten en het leven voelen in elke vezel van jouw lijf.

Kom en ervaar wat eenvoudige en praktische adem- en lachoefeningen direct al voor jou kunnen betekenen. Wij nodigen je van harte uit om lachend JA te zeggen tegen meer ontspanning, meer lucht, meer ruimte en volop leven.

Louis en Rachida