23 juli 2016

Saskia van Velzen

Wie is Saskia van Velzen?

Creating a happier world by helping people to create their own happiness.

Dit is mijn persoonlijke visie. Ik geloof namelijk dat iedereen het geboorterecht heeft op geluk. De lach is een bijzondere manier om dat gevoel van geluk te ervaren.

Wat betekent de lach in jouw leven?

In 2011 ontdekte ik lachyoga bij Alida van Leeuwen, onze lachambassadeur. Het heeft mijn leven omgekeerd. In het begin was ik heel moe, er kwam vermoeidheid onder de lach uit. Maar dat verdween vanzelf en ik kreeg meer en meer energie. In januari 2012 ging ik naar India om van de Giggling guru himself te leren hoe ik mensen op kon leiden tot laughter yoga leaders. Fantastisch. Samen met Luc uit Vlaanderen geef ik nu jaarlijks de opleiding. Het beste van twee werelden, Nederland en Vlaanderen, het mannelijke en het vrouwelijke samengevoegd.

Waarom ben jij bij het Grenzeloos lachen en waarom moeten mensen daar volgens jou naar toe komen?

Ik ben medeorganisator van de Grenzeloos Lachen Inspiratiedag omdat ik wil verbinden om meerdere niveaus. Verbinden tussen Nederland en Vlaanderen en tussen lachyoga opgeleiden en belangstellenden. Daarnaast is het een manier om zoveel mogelijk mensen tegelijk te bereiken om mijn visie uit te dragen.

Mensen moeten wat mij betreft naar de Grenzeloos Lachen Inspiratiedag komen als ze echt geïnspireerd willen worden om de lach te verspreiden in hun leven en in dat van anderen. Met een zak vol tips & trics ga je weer naar huis en kun je er weer een jaar tegen.

Saskia van Velzen